Iloinen leikkivä lapsi - Päihitä lapsen flunssa

ONKO LAPSESI SAIRAANA? Miten voin helpottaa Lapsen Flunssaoireita?


Pienet lapset sairastavat flunssaa useammin, sillä heillä ei ole vielä vastustuskykyä eri flunssaviruksia vastaan. Kun lapsesi on sairas, teet varmastikin kaikkesi, jotta hänen olonsa paranisi. Valitettavasti flunssaan ei ole suoraa parannuskeinoa ja yleiset kotikonstit auttavat myös lapsesi hoidossa.

Lepo, runsas nesteiden juominen ja kuumat juomat auttavat oireisiin sekä nopeuttavat tervehtymistä. Pidä lapsen olo mukavana huolehtimalla kodin ilmanvaihdosta ja pitämällä sen lämpötila neutraalina. Anna lapsen nukkua vaipoissa tai alusvaatteissa, jotta hänellä ei ole liian kuuma. Lapsen sängyn päätyä voidaan korottaa, jolloin hengittäminen on helpompaa ja lapsi nukkuu paremmin. Parasetamoli ja ibuprofeeni helpottavat kipua ja särkyä, päänsärkyä ja kuumetta.

Otrivin Säilytysaineeton 0,5 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu flunssasta ja poskiontelotulehduksesta johtuvan nenän tukkoisuuden lievittämiseen. Se avaa lapsen tukkoisen nenän ja helpottaa hengittämistä. Otrivin alkaa vaikuttaa jo muutamassa minuutissa. Se parantaa ilmavirran kulkua nenän kautta, jolloin hengittäminen helpottuu. Otrivin lievittää oireita noin 10 tunnin ajan ja lapsesi voi paremmin. Otrivin Säilytysaineeton 0,5 mg/ml nenäsumutetta voidaan käyttää jo 1. ikävuodesta alkaen. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ja huolehdi, että käyttö tapahtuu aikuisen valvonnassa. Noudata annostus- ja käyttöohjeita.

Aikuisten ja yli 12-vuotiaiden lasten flunssaan suosittelemme:

$imgAlt

AVAA TUKKOISEN NENÄN JA VAIKUTTAA JO MUUTAMASSA MINUUTISSA

Lue lisää

TARVITSETKO PIKAISTA APUA?

Etsi lähin ostopaikka tai osta verkosta.

Etsi ostopaikka